terug

Villa voor iedereen
Villa voor de gasten
Villa voor vrijwilligers
Giften voor villa

 
 ROUTEBESCHRIJVING
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

naar home
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 
 
 

Villa Rozerood voor vrijwilligers

In Villa Rozerood is een belangrijke rol weggelegd voor vrijwilligers, zij betekenen een absolute  meerwaarde voor de werking van ons project.

Als vrijwilliger schenk je een deel van je vrije tijd aan de gezinnen die te gast zijn. Je zorgt er mee voor dat de gasten zich thuis voelen in Villa Rozerood, lekker verwend worden en kunnen genieten van een aangenaam verblijf.

Volgens je eigen voorkeur en mogelijkheden kan je creatieve activiteiten, animatie en uitstappen organiseren en begeleiden, je leidt de maaltijdmomenten mee in goede banen, of steekt een handje toe bij het onderhoud van de Villa of de tuin.

Onze vrijwilligerswerking is voornamelijk actief in de weekends en de schoolvakanties. Natuurlijk bepaal je zelf wanneer en hoe vaak je tijd kan vrijmaken om je voor de gasten van Villa Rozerood in te zetten. 

Momenteel kunnen we rekenen op een fijne ploeg enthousiaste vrijwilligers, maar we zijn steeds op zoek naar nieuwe mensen om ons team te vervoegen.

Wil jij een deel van je vrije tijd besteden aan een maatschappelijk en menselijk waardevol project, werk je graag met kinderen en gezinnen, wil je deel uitmaken van een ploeg enthousiaste en gelijkgestemde mensen? Dan is vrijwilligerswerk in Villa Rozerood echt iets voor jou.
Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek over jouw bijdrage aan het mooie project van Villa Rozerood.


info@villarozerood.be
058/42.20.24 - GSM: 0473/44.88.84