terug

Villa voor iedereen
Villa voor de gasten
Villa voor vrijwilligers
Giften voor villa

 
 ROUTEBESCHRIJVING
 
   
  MAAK UW KEUZE:
Gezinnen
   
Groepen
   
   
   
   
   
   

naar home
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 
 
 
GROEPEN - Verblijfsinfo

Aankomst en vertrek

De aankomst en het vertrek van groepen situeert zich op midweekdagen. Bij voorkeur wordt een verblijf georganiseerd tussen maandag en donderdag.

Maaltijden:

Ontbijt: tussen 8.00u en 8.30u
Middagmaal: om 12.00u
Avondmaal: om 18.00u

Alle maaltijden zijn inbegrepen in de dagprijs. De verzorgers zorgen echter zelf voor de bediening, het afruimen en het in orde zetten van de keuken. Indien nodig kan er in samenwerking met de diëtist gezorgd worden voor aangepaste maaltijden. Alle details rond specifieke voeding worden doorgegeven via het aanmeldingsdossier en besproken met de zorgcoördinator, eventueel in overleg met diëtist, arts of specialist.

Voorzieningen op de kamer

Beddengoed is voorzien en inbegrepen in de verblijfsdagprijs. Handdoeken voor de kinderen en/of begeleiders worden door de groepen zelf meegebracht of kunnen gehuurd worden.
De groepen staan zelf in voor het onderhoud van de kamers tijdens het verblijf, de gangen en gemeenschappelijke toiletten e.d.m. worden door het personeel van Villa Rozenrood onderhouden. Specifiek materiaal zoals hoog-laag bed, tillift e.d.m. kunnen worden voorzien op aanvraag.