terug

Villa voor iedereen
Villa voor de gasten
Villa voor vrijwilligers
Giften voor villa

 
 ROUTEBESCHRIJVING
 
   
  MAAK UW KEUZE:
Gezinnen
   
Groepen
   
   
   
   
   
   

naar home
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 
 
 
GEZINNEN - Verblijfsinfo

Aankomst en vertrek

Een vakantie week begint op vrijdagavond. Het onthaal van de gasten is voorzien rond 17h00. Om 18h30 gaan alle gasten samen aan tafel voor het welkomstdiner. Op de eerstvolgende vrijdag worden de kamers ontruimd tegen 12h00 ten laatste. De vakantie eindigt na het middagmaal.
Voor de (verlengde) weekends geldt dat het onthaal is voorzien op vrijdagavond (of de avond voor de aanvang van het lange weekend). Het weekend eindigt na de middagmaaltijd op zondag (of de laatste dag van het lange weekend). De kamers worden die dag ontruimd tegen 12h00 ten laatste. Indien er een lang weekend is, worden er in principe geen korte weekendverblijven toegestaan.

 

Ontbijt: van 8.00u tot 10.00u
Middagmaal: van 12.30u tot 14.00u
Avondmaal: van 18.30u tot 19u30u

Alle maaltijden zijn inbegrepen in de dagprijs. Indien nodig kan er in samenwerking met de diëtist gezorgd worden voor aangepaste maaltijden. De familie kan in afspraak ook toegang krijgen tot een voorbehouden kookhoek in de keuken om zelf specifieke diëten te verzorgen voor hun kind. Alle details rond specifieke voeding worden doorgegeven via het aanmeldingsdossier en besproken met de zorgcoördinator, eventueel in overleg met de diëtist, huisarts of specialist.

Voorzieningen op de kamer

Beddengoed en handdoeken zijn voorzien en inbegrepen in de verblijfsdagprijs. Er is een dagelijkse hotelservice. Specifiek materiaal zoals hoog-laag bed, tillift, e.d.m. kan worden aangevraagd via het aanmeldingsdossier.Daarnaast is elke kamer uitgerust met radio, TV en DVD-speler.