terug

Villa voor iedereen
Villa voor de gasten
Villa voor vrijwilligers
Giften voor villa

 
 ROUTEBESCHRIJVING
 
Villa Rozerood 5 jaar: getuigenissen
 
Villa Rozeroodvrienden: Facebook
 
Nieuwsbrief
 
Villa Rozerood in Café Corsari
 
Kom op tegen kanker en VR
 
Steun Villa Rozerood
 
Prinses Mathilde steunt Villa Rozerood
 
De cliniclowns op bezoek
 
Een paar getuigenissen
 
Kijk eens binnen in Villa Rozerood
 
 
 

homepage
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Terug naar beginpagina Terug naar beginpagina Terug naar beginpagina


 

Villa Rozerood als respijthuis creëert een omgeving waar niet alleen het zieke kind een gepaste zorgondersteuning  krijgt, maar waar zowel het zorgkind als de ouders, broers en zussen daarenboven de dagdagelijkse zorgen eindelijk eens achter zich kunnen laten.  Diverse verblijfsformules zijn mogelijk in functie van de vraag en noden van het betrokken gezin.

Villa Rozerood biedt tevens de mogelijkheid om kinderen alleen op te vangen en de zorg optimaal verder te zetten, zodat ouders op adem kunnen komen of gewoon even de reeds lang uitgestelde klussen kunnen opknappen.

Om deze hoogstaande doelstelling te verwezenlijken, bieden wij een professionele omkadering door een team van ervaren pediatrische verpleegkundigen, onder leiding van een eigen pediater.  De verpleegkundige permanentie is 24/24 u verzekerd door het team.  Wij werken samen met het ziekenhuis van Veurne, dat in noodgevallen onmiddellijk de zorg van het kind kan overnemen.
Het gebruik van een uitgebreid zorgdossier, laat ons toe zorg te bieden op maat van ieder kind.  Dit dossier wordt opgesteld in samenspraak met de behandelende geneesheer en de ouders.

Naast de zorg, bieden wij eveneens een gevarieerd animatieprogramma aan voor gezinnen en kinderen, waarbij wij ons aanbod aanpassen aan de wensen van onze gasten.  Hiervoor kunnen wij beroep doen op een team van enthousiaste vrijwilligers onder leiding van iemand van de vaste staf.

Het succes van de formule mag blijken uit de talrijke getuigenissen en positieve reacties van onze gasten.
Sinds de officiële opening van Villa Rozerood, in juni vorig jaar, mochten wij al meer dan 120 verblijven optekenen van gezinnen met kinderen met diverse ziektebeelden zoals neuromusculaire, neurologische, metabole, respiratoire aandoeningen, kinderen tijdens hun zwaar revalidatieproces bij NAH,  en kinderen/jongeren met kanker.


 
 
  IN SAMENWERKING MET:
You need to upgr
ade your Flash Player
  MET STEUN VAN:
You need to upgrade your Flash Player
You need to upgrade your Flash Player