terug

Villa voor iedereen
Villa voor de gasten
Villa voor vrijwilligers
Giften voor villa

 
 ROUTEBESCHRIJVING
 
Villa Rozerood in Café Corsari
 
Kom op tegen kanker en VR
 
Nieuwsbrief
 
Steun Villa Rozerood
 
Prinses Mathilde steunt Villa Rozerood
 
De cliniclowns op bezoek
 
Een paar getuigenissen
 
Kijk eens binnen in Villa Rozerood
 
 

homepage
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 

Rozerood Runners voor Villa Rozerood

 
 

Beste familie, vrienden en collega’s,

Met een groep vrienden, en met het sterretje van Imke in onze rug, startten we enkele maanden geleden met een loopteam. Met onze Rozerood Runners lopen we dit jaar op 29 mei 2011 de 20 kilometer van Brussel ten voordele van Villa Rozerood, een zorghotel aan zee voor gezinnen met een ernstig ziek kindje of een kindje met
een handicap. Villa Rozerood biedt aan deze gezinnen een deugddoende en betaalbare zorgvakantie aan zee, in een warme plaats om met het gezin te genieten en op adem te komen in een niet-medische context die toch in alle nodige zorgen kan voorzien - neem gerust eens een kijkje deze website!
Sinds 2009 vormt het zorghotel een uniek initiatief in België en ondanks overheidssteun is in deze eerste jaren financiële steun erg belangrijk. Met onze 20 kilometer van Brussel willen we dan ook heel graag lopen voor Villa Rozerood, en we hopen hierbij ook op jouw steun!
Je kan onze 20 kilometer van Brussel op twee manieren ondersteunen:

  • We verkopen Rozerood Runners-snoepzakjes, gevuld met heerlijke en kleurrijke snoepjes. Voor 5 € ontvang je een snoepzakje, gevuld met gummi-beertjes en enkele (Roze-)roosjes (samen 225g snoep):
    een zakje om zelf uit te smullen of om uit te delen aan vrienden en familie! Bestel vóór zondag 8 mei het gewenste aantal snoepzakjes bij het teamlid dat je deze brief bezorgt. Wij zorgen dat je bestelling bij jouw teamlid belandt, die dan de levering verder met jou regelt.
  • Indien je ons graag per kilometer sponsort, stort dan het bedrag van jouw sponsoring rechtstreeks op het rekeningnummer van Villa Rozerood:
    BE 02 0015 8044 4440 met vermelding van: ‘Rozerood Runners – jouw naam’. (Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 €)


Met onze 20 kilometer van Brussel willen we dit jaar de aanzet geven voor een jaarlijkse loop door Brussel of ergens te lande. We hopen in ieder geval dat je ook mee het startschot wil geven voor onze 20 kilometer van Brussel voor Villa Rozerood, voor nog vele kilometers, en voor nog vele jaren Villa Rozerood!

Heel erg bedankt,
Rozerood Runners
Anneleen, Bernard, Dirk, Dominic, Evelyne, Filip, Katrien, Leen, Lotte, Lucia, Odette, Ruben, Ruth en Tim
PS. Volg onze trainingsdagen op: http://www.rozeroodrunners.blogspot.com/ !