terug

Villa voor iedereen
Villa voor de gasten
Villa voor vrijwilligers
Giften voor villa

 
 ROUTEBESCHRIJVING
 
Villa Rozerood in Café Corsari
 
Kom op tegen kanker en VR
 
Nieuwsbrief
 
Steun Villa Rozerood
 
Prinses Mathilde steunt Villa Rozerood
 
De cliniclowns op bezoek
 
Een paar getuigenissen
 
Kijk eens binnen in Villa Rozerood
 
 

homepage
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Terug naar beginpagina Terug naar beginpagina Terug naar beginpagina
     
 

Eerste kennismaking met Villa Rozerood was echt fantastisch. Hartelijk bedankt voor de goede zorgen voor Arno. Wij hebben kunnen uitrusten en grote zus heeft er zeker ook van genoten. Sam zei tegen ons Mama: “ Blijven we hier niet wonen ?” We komen zeker terug ! Lieve groeten
Aan alle lieve medewerkers en vrijwilligers. Hemelse sferen ! Geweldig allemaal ! Lekker “gebadderd”, lekker gesnoezeld, lekker gegeten, lekker geslapen, enz. … We hebben met ons vijven erg genoten deze week en we komen zeker nog terug.  Jullie gastvrijheid, positiviteit en goede zorgen, jullie liefde en inzet maken Villa Rozerood een warm nest. Ook een dankjewel aan de andere gasten van deze week voor het fijne, warme gezelschap ! We hebben natuurlijk allemaal iets gemeen, waardoor er meteen een “click” is. Indien onze kleinste kapoen het “zo goed” blijft doen dan … hopelijk tot de volgende keer ! Liefs.

En dan is het zomer ! Een nieuwe start ! En wat voor één !! Ons mannetje heeft zich de dagen dat hij hier alleen was kostelijk geamuseerd en vele harten verroverd. Ons heeft het deugd gedaan dat we enkele dagen op adem konden komen en Emiel eens lekker hebben kunnen verwennen. Want hoe je het nu draait of keert, hij moet toch wel veel rekening houden met z’n broer. Villa Rozerood is weer als vanouds een magische plaats waar “mirakeltjes” en “wonderen” nog steeds gebeuren. Het was echt thuiskomen voor ons. We hopen nog dikwijls te mogen terugkomen naar die magische plaats in de Fazantenlaan. Het leven met Flor is zwaar. Maar door Flor hebben we ook al leuke initiatieven leren kennen, waaronder Villa Rozerood. tot snel. An, Carl, Emiel, Flor.

We kwamen hier voor de 2° keer en we lieten onse een 2° keer wiegen op het unieke ritme van die rozerode wolk. Zodra we binnenkomen vertraagt alles en en is het vakantie, vakantie met een groot thuisgevoel, verwend worden, zorg die met veel liefde wordt overgenomen, aandacht op maat van elk van ons. Wat genoten wij weer van alles, het was heerlijk om hier te zijn in jullie kundige en warme handen. Bedankt allemaal voor deze zalige week, wij voelden ons soms letterlijk in de wolken. Liefs “Ik vont het leuk” - van Wies

“Dit is een vakantie voor de speciale kindjes, maar ook voor de broertjes en zusjes” zei Emma de eerste dag.  Er wordt zo goed voor de kindjes gezorgd ! Een opmerking die ons zal bijblijven. Hoe een meisje van 7 in een paar uren kan voelen, waar het hier om gaat. Liefdevolle zorg ! Ook wij tellen af naar ons volgend verblijf ! Super dat dit initiatief er is ! Een dank-je-wel is eigenlijk te weinig ! Kusjes en knuffel.

 
     
  IN SAMENWERKING MET:
You need to upgrade your Flash Player
  MET STEUN VAN:
You need to upgrade your Flash Player
You need to upgrade your Flash Player